Contact

Indera NV
Vilvertstraat 11
3650 Dilsen Stokkem
België
+32(0)89 79 82 98

Verkoop
made@indera.be

Pers
press@indera.be

Our furniture is made with love. Fall in love with it

Het vakmanschap in de productie van sofa’s en de liefde voor het vak wordt bij INDERA van generatie op generatie doorgegeven. De meest ervaren meubelbouwers maken gebruik van handwerktechnieken en houtbewerking. Alleen de beste materialen worden gebruikt en er worden geen compromissen gesloten op het vlak van comfort en kwaliteit.

SOLIDE BASIS - lokale productie
INDERA is onderdeel van de Mecam-group, een Belgisch familiebedrijf met 340 gedreven werknemers. Mecam fabriceert al meer dan 40 jaar hoogwaardig zitmeubilair in Dilsen-Stokkem (België).

MODULARITY
Onze sofa’s combineren sterk design met uiterst hoogstaand zitcomfort. Door een intense en inspirerende samenwerking met sterke designers uit binnen- en buitenland worden verrassende modulaire mechanismes ontwikkeld. Ze laten vrij spel aan de gebruiker die zijn/haar perfecte sofa kan samenstellen.

PERSONALITY
INDERA is een stuk belevenis en emotie en staat voor meubels met een verhaal. Onze functionele zitmeubels zijn niet alleen mooi, maar integreren zich ook naadloos in elk interieur. INDERA selecteert ontwerpers daarom niet enkel omwille van hun naam maar ook omwille van hun persoonlijkheid. Wij kiezen resoluut voor ontwerpers met een open mentaliteit.

DESIGN MADE TO LAST
Jarenlange ervaring in de productie van banken en fauteuils en constante innovatie hebben geleid tot een uiterst efficiënte en hoogwaardige productie waarbij enkel de beste materialen op een optimale manier gebruikt worden. Al onze stof- en lederkwaliteiten worden intern nagetest op lichtechtheid, pilling en slijtweerstand. Op die manier creëren we duurzame, tijdloze meubels.